Livet er fuldt af overraskelser

Georg Gearløs måtte i sving

Indrømmet, jeg er noget udfordret af det tekniske, hvilket kan skade kronologien lidt. Derfor ligger introduktionen til næste program først. Men hvad  – vi skal jo også se fremad🙂

https://www.facebook.com/NybyggerneMarianneOgSteen/videos/692478060930772/

Så skal vi i bad!

En ting jeg var super glad for, da vi lavede badeværelset var, at vi havde taget beslutningen om fliserne og bestilte dem via telefonen. For havde vi besøgt Mosaikhjørnet og set det store udvalg der, var jeg blevet helt overvældet af de mange, fine muligheder. Og når man, som jeg, er temmelig ‘vægelsindet’ – som det hedder på godt jysk! – ville jeg måske være kommet i tvivl. Men fint vi stod fast, for det blev rigtig godt.

Dog ærgerligt med glasdøren som ikke passede. Årsagen var, at vi blev nødt til at ændre fliseudskæringen for at få det rigtige fald.  Så flugtede døren ikke længere flisen. Og nu var gode råd dyre!

Det var ikke muligt at nå at købe en ny bruseforhængsstang, så det gjaldt de forhåndenværende søms princip. Steen fabrikerede i al hast et ophæng af vandrør, så dommerne i det mindste ikke kunne klage over, at vi skulle bade i fri dressur.

1

Her er så Steens Georg Gearløs løsning….

2

Vi er rigtig glade for vinduet – en opgave som viste sig at kræve megen præcision – og ikke mindst masser af spartelmasse.

3

Brusestangen måtte limes op – så var der kun tilbage at krydse fingre for, at den ikke faldt ned i hovedet på dommerne…

4 5

Spartel skal tørre og slibes, tørre og slibes, så hvad gør man, når der ikke er så meget tid. Ja, i vores tilfælde blev hårtørreren brugt til andet end sit oprindelige  formål…

https://www.facebook.com/NybyggerneMarianneOgSteen/photos/a.691984324313479.1073741828.683965788448666/692511894260722/?type=3

6

Synes lige I skal se Steens fine ‘chokoladeæske’ badeværelse i København.

7

Og ja – lidt mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet er fuldt af overraskelser